Sep. 06, 2014

Kom på att jag skulle lägg upp resten av bilderna från vår fantastiska utflykt förra veckan. I inlägget häromdagen blev det ju bara bilder från utflyktens första stopp Las Teresitas. Efter Las Teresitas åkte vi upp i bergen i Anaga för att sedan glida neråt förbi lilla byn Taganana och slutligen nå stränderna på andra sidan. Där käkade vi lunch med utsikt över Playa Benijo och därefter tog vi trapporna ner och la oss på stranden.













Väl nere på Playa Benijo kastade vi oss i vågorna och grabbarna lekte med sin medtagna body board. Det är inte idealiskt för surfing på Benijo men det finns flera andra stränder i närheten där det är bra surfing. Benijo är även omtyckt bland nudister och även om de flesta hade badkläder på sig så såg vi en och annan nakenfis slänga sig vattnet.







Efter Playa Beijo så åkte vi mot La Laguna, den vackra universitetsstaden som även finns med på UNESCOs världsarvslista. Denna gång hann vi inte med att stanna till där för vi var påväg mot Orotavadalen och byn Sauzal. Vi stannade till vid några utsiktsplatser påvägen och sedan vid vinmuseumet i Suauzal innan vi hittade en rustik restaurang där vi åt och drack hur mycket som helst för ynkliga 70 euro på 4 pers.. Man märker verkligen skillnden i priser mellan turistorterna i söder och i byarna på norra sidan. Det var allt för denna gång! Trevlig helg på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0