Nä vadå kaos och mycket grejor?

 

Uppsatsen börjar ta form, de senaste dagrna har vi ägnat oss åt att lyckas kapa bort 5 sidor av onödig teori och nu har vi äntligen kunnat börja lite smått med empirin och sammanställa alla intervjuer... Det går framåt - dock med myrsteg! Ikväll blir det pizza och skumpa hos mig, ett lass snyggon (bland annat dom två på bilden ovan) dyker upp om en timme! Bäst att hoppa in i duschen och diska upp lite kanske.. :P

Helg igen?

Igårkväll när vi höll på att packa ihop vid 7-tiden här på skolan för att gå hem och fixa middag osv, då såg jag plötsligt ett erbjudande om Kantarellsoppa med bröd för 35 kr på studentpuben, just den kvällen och de hade öppnat för 10 minuter sedan. Givet sivert sa jag och Tess och gick dit och åt en alldeles underbart god kantarellsoppa. Middagen klappad och klar och man slapp gå hem och fixa ihop nåt själv. Mums mums! Nu sitter vi här igen, instängda i ett litet grupprum när solen strålar där ute, dricker kaffe rakt ur termosen för jag glömde termosmuggen. Det är som det är att vara mig ibland.
Puss och kram på er som läser detta, hoppas ni får en härlig helg!

Minnesbok...

Usch vad tungt det var att gå och skriva i minnesboken på skiduniversitetet. Men ändå fint att se den lilla minnesplatsen med fina bilder och röda rosor... Så många av hans vänner som skrivit så fina saker i den boken, om alla härliga, roliga stunder de haft tillsammans och allt de delat.
Det blir väldigt påtagligt plötsligt att han verkligen är BORTA, för alltid... :/

Ordning och reda?


Alla våra intervjuer, nu ska dom gås igenom och det ska letas efter samband och andra intressanta saker..... Väldigt bra system va, känns lite gammeldags men väldigt lättöverskådligt! ;)

Det här ska bli intressant!

Öppen föresläning på universitetet den 2 maj, spännande!

<3













Tänkte göra en hel kavalkad med bilder på folk jag tycker om; dock insåg jag snabbt att om jag ska få med alla dom människorna så blir det här blogginlägget flera meter långt. Så det blev några finingar, men det finns en hel drös med megabra människor som inte kom med här, kanske dom dyker upp i något inlägg någon gång framöver. Jag vet att vissa hyser viss skräck angående att vara med på bild; men i ett så här fint syfte måste det väl vara ok? :)
Massor med kärlek till er alla, ha en fin kväll!

Från och med nu

...ska jag ta tillvara på tiden

...visa dom som betyder att dom betyder

...inte ha förutfattade meningar och dra förhastade slutsatser

...leva i nuet och inte bekymra mig så mycket om morgondagen

...inte tycka att något är "omöjligt"

...vara positiv även inför saker som känns jobbiga, galna och omöjliga

...ALRIG ÅKA SKOTER




Det här är inte ok



Ingen av mina nära och kära får någonsin åka skoter igen, så förbaskat onödigt! Det senaste dygnet har varit så extremt overkligt, hemskt, värdelöst och tårfyllt..... 27 år och mitt i livet, vad är meningen med det?? Vart finns rättvisan? Du är saknad av så många!

Intervjuer!

Massa viktiga intervjuer på schemat närmaste veckorna, alltid lite svårt när man är helt ny som intervjuare, att formulera frågor rätt, att ställa dem rätt.... sedan blir det till att sammanställa all text, mkt jobb framför oss, men det blir nog bra till slut det här! :)

Mysdag

Igår var vi i metropolen Oviken och hade avslutningsaktiviteter efter Karriärmässan. Hela gänget var med och första aktiviteten av drejning och därefter blev det lunch och sedan en 3-timmarstur på Islandshästar!



Tre små fina grejer lyckades jag dreja, dom ska ni brännas och glaceras och sedan skickas sakerna hit till oss i stan inom 10 dagar, finfint!



Jag är 20-åriga tjejen Orka, lugn, fin och snäll! En mysig dag i snön! (Det snöade nästan 2 dm under dagen!! Den 16 april!!)

Avsked, hejdå och hoppas vi ses

1,5 månad är allt jag har kvar i Östersund. Sedan är det goodbye och pussokram till alla nya, fina vänner för då splittras vi alla och far iväg åt olika håll; mot nya äventyr. Visst kommer vi säkert att ses igen, någonstans, någongång. Men hela gänget tillsammans, galet skrattande åt något fult, internt skämt, när händer det igen? När ska vi lyckas samla ihop allihopa igen och återuppleva det fina vi haft de här tre åren?
Tjejer, jag är så jäkla lycklig som träffat er och jag får som en liten klump i magen varje gång vi är tillsammans för ni är så himla fina och jag vet att jag kommer att sakna er så mycket - jag kommer att sakna det här vi har här och nu så mycket.
Avslutningen kommer att bli hemsk, om jag är sentimental och gråtmild redan nu; 1,5 månad innan det slutgiltiga hejdået, hur ska det då vara de sista dagarna? Nu ser vi till att göra det bästa av den här sista tiden och skapa många, oförglömmliga minnen att ta med oss ut i det "riktiga" livet.


Vårtecken!!











Till och med i Östersund har vi fått lite vår, en härlig promenad runt berget i gårkväll och en skön lunch i solen idag, vi tackar för två sköna dagar; för nu kommer väl kylan tillbaka snart igen verkar det som... Ikväll kör vi dessutom sommartema på knytismiddagen! :) Trevlig kväll!

Utsikt


Det här har blivit vår favoritplats, här har man bra spaningsläge samtidigt som man pluggar.. :)

Kritvita stränder och kristallklart, turkost hav...











Aruba mars - april 2012

Home sweet home?

Hejdå Karibien, hej Sverige; kalla, gråa, dystra Sverige........ Är det ok att vara lite deprimerad en dag eller så? Sen är jag tillbaka i mina gamla glada skor!

Hejdå Aruba!

Imorgon eftermiddag åker vi hem! 11 timmars flygresa  +  6 timmars tidsskillnad gör att vi kommer fram rätt sent och sedan bilar vi upp till Jämtland, det blir en låååång resa! Sedan är det bara att hugga tag i plugget!
Vi ses snart Sverige! :)

Konster på stranden!


Såhär kul kan man ha i solnedgång! Uppdatering sedan sist är att dykarcertifikatet är klart, vilket är både skönt och lite tråkigt för vi saknar redan att dyka! Men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge till nästa gång!! I morgon ska vi hyra en öppen jeep och köra runt ön, man måste köra jeep här för vägarna är så dålig på den mindre bebyggda andra delen av ön; ska bli spännande! :)
Sedan är det inte så länge kvar här, 2 veckor går ganska snabbt ändå! Kram!

Första dyket!!!

aaaaaahhh!! Idag har vi dykt för första gången "på riktigt" i havet!! Cooooolt! Massor av koraller och vackra fiskar, som akvariefiskar ser dom ut.. :) Lite läskigt att ta av sig masken nere på 6 meters djup men det gick bra!
Nu ska vi ut och äta! Godnatt Sverige! Imorgon tre dyk till och sedan är certifikatet mitt! :)

Restaurang på stranden...



Teorin klar!

Godkänt på teoriproven på PADIkursen! Idag gjorde vi även simprov och imorgonbitti blir det pooldyk! Snart är open water certifikatet kirrat! :) Bara lite dykning i havet kvar först......

PADI

Shit vad vi har pluggat! legat på stranden nu och sträckläst PADI-boken inför dykarcertet i två dagar, är inte helt klara än men ska bli under kvällen/natten för imorgon blir vi upphämtade vid 8 för att köra igång med classroomsession och skriva prov.
Sedan blir det förhoppningsvis pooldykövningar och sedan dykning i havet de kommande dagarna!
Ikväll har vi ätit middag på en fantastisk restaurang här nere på stranden, bilder kommer kanske imorgon? Det var underbart iallafall! Puss och kram från Karibien!

RSS 2.0