Buenas tardes Suecia!

Det är lite märkligt att göra sin första arbetsdag på fredagen, men så blir det för mig i och med att jag är ledig onsdag och torsdag. När alla andra går hem på fredag eftermiddag säger dom "trevlig helg" och "que descanses" vilket betyder mer eller mindre "hoppas du får slappna av/ta det lugnt/vila upp dig". Jag brukar aldrig svara "yeah right..." fast det är det jag tänker, haha, för för mig väntar ju alltid en helg på kontoret..
 
Någon påstod att nu är säsongen för de allra finaste solnedgångarna här, och visst är det otroligt vackert när man masar sig ut på en kvällspromenad!
 
 
 
 
 
 
 

Hälsning från varma ön!

I vanliga fall brukar Teneriffa ha lite småkyligt i januari månad och jag tycker alltid att det är lite mysigt att få använda lite tjockare tröjor, långbyxor och riktiga skor. Men i år har kylan inte riktigt kommit, häromdagen uppättes den varmaste januaritemperaturen på ön sedan 1920. 29.3 grader varmt! Puh! Jag hoppas på kyla och på snö uppe på Teide, men vi får väl se hur det blir med den saken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna lilla bildkavalkad får avsluta detta inlägg så får vi se när det kommer uppdatering på bloggen nästa gång! :) Hoppas allt är bra med er hemma i kylan i Sverige! Skulle någon ha lust att skicka ner lite snö och kyla till Teneriffa så är det så välkommet!

RSS 2.0