Alltså den där karnevalen...

Tänk på ordet folkfest. Vad betyder det för dig? Vilka olika ingridienser krävs för att skapa en riktig hejdundrande folkfest? Ta nu alla dom delarna och gångra dem med typ 10 000 - och voilà - du får karnevalen i Santa Cruz på Teneriffa! 10 dagar av fest för stora och små, med parader, utklädningar, mat, dryck, musik, uppträdanden, dans, galenskap och mycket mycket mer!


Fisken på bilden är Sardinen som bränns upp på sardinbegravningen, en av de klassiska sista kvällarna på karnevalen.

På bilden här nedanför ser ni det lilla gänget jag åkte upp med min första kväll - (Sardinbegravningen var den andra men då hade jag bara en lila peruk som utklädnad och inget roligare än så!) En vattenmelon, en Slash, en pizza och så jag som ninja där på hörnet.


Hälsning från sköna ön

 
 
 
 
Hej på er vänner!
 
Det är verkligen jättekul att se att ni är så många som är inne här och läser fast jag är så dålig på att uppdatera!
 
Vad händer här på Teneriffa? Jo vi har fortfarande rätt kallt tyvärr, ovanligt kallt faktiskt. Gästerna tycker att det är lite tråkigt vilket jag kan förstå, men vi som bor här tycker det är lite skönt för vi vet ju att snart kommer värmen och sedan kommer det ju vara varmt ända till november/december igen. Men vet ni? Jag badade faktistkt i havet för en vecka sedan och det var helt fantastiskt skönt. Det betyder att det inte kan vara under 20 grader för det var riktigt riktigt härligt och jag är egentligen en badkruka!
 
 
I förrgår regnade det till och med på oss, och med den här kylan innebär det att det kom som snö uppe på Teide och jag vill så gärna åka upp innan det hinner tina bort, vi får se om jag får tid att känna på snön i år innan den försvinner!
 
Nu ska jag vara ledig i två hela dagar, underbaaaart! Det är dags för lite te här i soffan och så ska jag sätta igång "Bron" som jag fick i julklapp hemifrån! Vilken härlig början på ledigheten!
 
 
 
Bilderna idag är tyvärr inte mina egna utan helt fräckt googlade och kopierade! Så får det bli ibland, haha!

RSS 2.0