Hälsning från Italien

Hej på er! Har suttit på en bar i centrum med trådlöst internet nu en timme, (ledig kväll ikväll!) och skypat med bästaste Tessen! Underbara vän! Började nästan grina en kväll häromveckan för jag insåg att jag saknade henne så mycket, så det var dags för en skypekväll! Utöver det händer det inte så mycket, för er som känner Manu är väl det mest revolutionerande att han har klippt sig!! Haha, spännande liv vi lever. Alla börjar bli lite trötta här nu och bara önskar att FerreAgosto kan vara över snart, det är Italienarnas stora semester/åka till havet vecka i mitten av Aug, den VÄRSTA veckan någonsin att jobba inom service/restaurang/bar här... Men bara den är över så lugnar det ner sig! Nu börjar det blåsa upp till storm här tror jag, lär dra mig inåt! Puss och kram, bjussar på en bild på mig och syrran från vackra Venedig!

sjukt trist!

Innan dom gjorde om den här sidan gick det fint att lägga upp bilder med telefonen så då var det ju kul att blogga någon gång ibland men efter förändringarna så funkar det inte längre, o det är ju inte så inspirerande att lägga ut inlägg med bara text! Helgen har bjudit på lite svalare väder, helt ok tycker jag som är lite trött på 35 grader nu! Till veckan ska det börja bokas biljetter- Sicilien, Bali, Teneriffa... Vi hörs vänner, hoppas allt är bra i Sverige!

kampanilen i Venedig!

Första gången uppe i Venedigs högsta torn, klocktornet på piazza San Marco, helt underbar utsikt!!
 
 
Idag är jag ledig hörrni! Vilken känsla! Att varken behöva gå dit på morgonen ELLER på kvällen! :) Jag tog sovmorgon i morse, nu sitter jag och syrran på ett internetcafé och snart ska jag gå hem och käka lunch med Manu som slutar vid 14-tiden idag. Sedan under kvällen ska jag pyssla och dona lite hemma, fortsätta läsa den gamla ryska klassikern Stäppen och äta middag i lugn och ro. En dags ledigt gör stor skillnad för att hinna ladda om batterierna och köra på igen!
Puss på alla vänner och familj, saknar er men har det bra!
Förresten; ska nog till Indonesien en mån i oktober - november! :)
 
 

Venedig!

I förrgår hoppade jag in och extraknäckde lite på mitt gamla jobb, som guide i Venedig! Det var roligt, men det tar på krafterna att göra dom där utflykterna. Det var himla kul att träffa de gamla kollegorna och roligt att man hittade vägen och kom ihåg vad det var man skulle säga på de olika ställena.. :) Jag försöker lägga upp bilder från när jag var i Venedig med syrran och hennes kompis för några veckor sedan men det är tyvärr sjukt segt här just nu så vi får se om det blir nån Venedigbilder eller ej....
 
 
Ah det fick bli en bild, resten vägrar! En annan gång kanske! :P
 
 

hej på er!

Vad kul att se att ni är några tappra som fortfarande tittar till mig varje dag, fastän det går lång tid mellan mina inlägg! Plötsligt funkar det inte längre att ladda upp bilder via telefonen så då tröttnade jag lite. Nu sitter jag faktiskt med datorn på en bar, Café Noir, här i centrum av Lignano Sabbiadoro. Har haft sällskap av Manu för några aperitivi innan han åkte iväg och jobbade. Jag har dock ledig dag idag, så sjukt lyxigt! Min hand är uppsvullen, sedan två fall där jag tagit emot mig med handen (har jag blivit klumpig på äldre dagar?) och sedan använder jag ju just höger hand HELA tiden när jag skopar upp glass m.m på jobbet! Helt uppsvullen, typ 2 ggr så stor som vänsterhanden och öm och hemsk. Vad ska jag göra?
Idag har jag skrivit CV, ska försöka hitta något kul jobb på Teneriffa till vintern, dags att börja söka nu.. Wish me luck! Puss och kram till er där hemma!
 

RSS 2.0