Lite uteliv också...

Det låter säkert i mina inlägg som att jag aldrig gör något annat än att jobba, men vi hinner med lite annat också faktiskt. Som att fira födelsedag, gå ut med tjejerna och dricka en drink på Terazza Mare efter jobbet! Här kommer bildbevis:
 
 
Nattklubben CasoMai där vi hamnade då vi firade Beppes födelsedag
 
 
En kväll med Mia, Martina och Stefania på Kursaal
 
 
En god, fruktig, alkoholfri (!) drink på bästa Terrazza Mare
 
 
Som alltför ofta tagna med mobilkameran och är därför lite suddiga och dåliga, jag ser fram emot att börja använda min fina nya kamera under semesterveckorna som väntar! Puss!
 

Ett snabbt inlägg!

Jag har lyckats bli dödsförkyld i värmen, men den värsta veckan är avklarad och överlevd iallafall! Gissa vad jag gör? Sitter och letar biljetter, IGEN! Denna gång till Teneriffa, från Italien den 13 november, håll tummarna för att jag hittar på acceptabelt! Läget bra här annars, snart är denna sommar slut, gud vad fort det gått! Puss!

Resplaner!

Nu ni; nu börjar bitarna falla på plats!
Jag jobbar till början på September här i Italien, sedan blir det:
21-24/9: PARIS
ca 1-10/10 SICILIEN
10/10 - 11/11 INDONESIEN / BALI
ca 13/11 TENERIFFA

Och jag ser hemskt mycket fram emot alla resor, med start i Paris där jag ska möta upp mina föräldrar för en weekend, vi har bokat lägenhet precis vid Eiffeltornet... :)

Bali : Bokat!

10 oktober till 11 november, semester! Mycket svett och mycket tårar men nu är bokningen i hamn! Dock endast till Jakarta än så länge, haha, orkar inte boka den sista sträckan nu (Jakarta-Bali!) Vill bara hem och sova nån timme innan jag måste vara tillbaka här på jobbet kl 20.00. Puss på er!

Återigen i biljettbokartagen..

Hej svej, nu får jag använda internet på jobbet, så nu sitter jag har mellan kaffemaskinen och soft-yoghurtmaskinen inne på Slurp (inte så någon ser mig alltså) och söker biljetter... Vi funderar på att kanske flyga via Singapore istället, så får vi tillfälle att se den staden. Vi får se vad det blir, det är lite krångligare än att boka en enkel till teneriffa det här.. :P

När vi trodde allt var klart...

Allt var bokat och klart med en kille (idiot) som har en resebyrå; Venedig - Bali 650 euro. Toppen! Så igår skämtade jag med Manu och frågade om han var säker på att killen hade bokat rätt osv, "tänk om han missat att vi skulle till Bali och bokat oss till huvudstaden Jakarta"! Manu blev lite orolig eftersom killen (idioten) visat sig lite opålitlig när det gällde att passa tider osv, så kanske han missuppfattat? Det hade han!!! Han hade bokat oss till JAKARTA! Hur f*n kan en sån människa ha en resebyrå? "Ah ok, dom ska till indonesien, huvudstaden blir säkert bra". Hans försvar var "Nej, det finns inga resor från Italien till Bali" Inte någonstans från hela Italien går det alltså enligt den här idioten (som har en EGEN resebyrå) att resa till Bali! Har han någonsin hört talas om connection-flights? Och väldigt intressant är även - när hade han tänkt berätta för oss att vi skulle till Jakarta och inte till Bali? Men iallafall, han hade alltså hittat för 650 euro till jakarta, nu har jag spenderat en timme med att söka runt och har hittat för 4500 kr tur och retur till Jakarta (sedan kostar det 95 euro tur och retur till Bali) - och jag upprepar; HAN HAR EN RESEBYRÅ! Jag har alltså efter en knapp timmes jobb hittat en resa för 1500 kr mindre än den där fifflaren. Fy fan. Ikväll ska vi boka. Själva, på egen hand, utan inblandning och någon idiot. Verkar jag upprörd? Bara förnamnet mina vänner.

RSS 2.0