SISTA DAGEN!!

Tva arbetspass kvar och sen ar det slut!! :) 15 - 19 och sen typ 20.30 - 23.30 och sedan ar det semester! Allra forst till Rosanna i Udine i morgon, har preicis kopt bussbiljetter och sedan till Paris for en helg som jag ser jattemycket fram emot, med foraldrarna pa Paris gator :) Sitter har och skriver ut flygbiljetter och klistrar ihop ett dokument med information vi kan ha nytta av! Men nu maste jag sluta, vet inte om pengarna racker att betala vad jag ar skyldig har pa internetcafet, haha! Puss och kram!

Lignano by night

Tog faktiskt lite bilder när jag cyklade genom stan under min lediga fredagskväll, dock bara med mobilen, men såhär ser iallafall Lignano ut kvällstid:
 
 
 
 
 
 
Det var det för denna gången vänner! Nu har jag gått in i sista jobbveckan, vilket känns alldelels underbart, imorgon ska vi ha en lunch tillsammans, vi som jobbat ihop i sommar och om bara några daaaagaaaar är det av till Paaaaariiiiis :)
 

hej på er!

Hur står det till? Börjar det bli kallt hemma? Här fortfarande linne och shorts på dagen, även om det börjar kännas att det kommer smygandes en höstkyla i luften och på kvällen/natten på man börja ta på sig en kofta nu mer, men det är helt ok, värmen denna sommar har varit lite på gränser till vad som var kul.
 
Här händer inte så mycket, för några veckor sedan var vi och lunchade på grillrestaurangen Gigi Marchetto, ser ut såhär och ligger en bit utanför lignano så man får köra bil dit;
 
 
Men i övrigt blir det inte mycket gjort under våra lediga timmar får jag ju erkänna... :P
 

Lite bilder.. :)

Hej vänner! Hur är det med er? Här är det toppen, har fått kontraktet på jobbet förlängt till den 16/9, så det återstår inte 4 dagar som jag trodde utan 12, lite segt men ändå fina pengar! Häromdagen hittade jag en jättefin cykel/promenadstig, en grusgång som går längs havet på "lagunsidan" av Lignano, alltså inte på strandsidan där alla turister är, utan på den andra, där det är lugnt och skönt! Så här se det ut:
 
 
 
Förra veckan spenderade jag och Manu faktiskt några timmar tillsammans dagtid, utanför husets fyra väggar, vi spelade minigolf och sen åkte vi och handlade färska skaldjur och lagade en toppenmiddag!
 
 
 
 
För er som följt mitt bokningskaos: nu är allt klart! Paris, Sicilien, Indonesien och Teneriffa! Bokat och bara att börja resa, känns så skönt! Puss på er! (Och särskilt på mamsen som är lite okry.... :/ )

RSS 2.0