Fint välkomnande

Imorgon är jag ledig vänner! Dock är tanken att vi ska ut å skaka rumpa ikväll -även här existerar begreppet "lillördag" - så det kan tyvärr hända att jag sover bort min lediga dag imorgon... Manu ska visa upp södra Teneriffas stolthet; Achaman, för sin lillebror i kväll. För er som varit där förstår ni att det sägs med viss ironi. Achaman är en klubb som kan rekommenderas om du verkligen vill tränga in i den kanariska ungdomens själ, det är den typiska teneriffska klubben där det endast spelas reaggaton, salsa och merengue. Med tyngdpunkten på reaggaton. Ikväll är det liveband så det kan nog bli bra trots allt.Den här fina synen välkomnades jag av när jag kom promenerandes upp mot huset på vägen hem från jobbet idag. Tjohej från oss!

Cool kust!

Lite bilder från häromdagen - utflykt till den häftiga kusten precis nedanför Las Galletas/Costa de Silencio. Kan rekommenderas om ni är sugna på nåt annat än bara sandstrand!


Sunset and stars

Här får ni en snabb glimt av äventyren vi var ute på igår, det kommer ett fylligare inlägg senare om denna FANTASTISKA upplevelse!

Det ni ser är utsikten från Teide precis i solnedgången och öarna är längst till vänster på undre bilden La Gomera och längst till höger La Palma, på övre bilden ser ni hur solen går ner precis bakom La Palma. Ha en bra dag!

Utsikten...

Visst hade den kunnat vara ännu mycket mer fantastisk, men så dum är den väl ändå inte den här utsikten? Jag gillar verkligen att ha en rymlig terass, och om den en dag förvandlas till en söt liten trädgård (ja vi går ju lite i flyttplaner) så blir jag ännu gladare! :)

Vi väntar nu på att klockan blir midnatt för då ska Manu åka till flygplatsen å hämta sin yngsta lillebror, 16-åriga Ricky, som kommer hit på tre veckors semester!

Vad jag kommer att gråta...

I början av augusti är jag inbjuden till en tillställning som jag redan vet kommer att bli helt fantastisk, något att minnas för evigt. Min bästa väns bröllop. Tänk att hon, världens bästa tjej, ska bli fru, att hon snart ska få fira dagen då hon och hennes Fredrik knyter kärlekens band. Att jag lyckats kirra biljetter och faktiskt kan konfirmera atr jag kommer att vara på plats, att tillsammans med alla de andra bästa vännerna få vara med när de här två underbara människorna säger ja till varandra. Det är stort och jag vet att jag kommer att gråta floder.Det är väl ganska uppenbart att de här två kommer få ett roligt och innehållsrikt liv tillsammans!

För mig är det ju extra toppen att jag förutom att få bevittna bröllopet även får chansen att träffa alla de bästa tjejerna på ett å samma ställe och hänga och skratta och gråta i dagarna tre! Vad kan jag säga mer än att jag längtar?

Monkey Beach Club

Gillar fördelen med mitt jobb: att man då å då blir bjuden på events! :) Igår var jag och min kollega Juan Carlos på "piratshow" med trerätters på Monkey Beach Club. De har startat en helt ny middagsshow och bjöd därför in receptionister och representanter från hotell för att vi ska kunna sälja in den till våra gäster.Det var onekligen en ganska blandad o spretig show med allt från pensionerade pirater som sjöng country till europamästarinnan i pole-dance och capoeirakillar. Men vi fick en helkväll iallafall och det tackar vi för!

Senaste hoppet!

Även denna lediga dag spenderades på vår nya favoritstrand, El Duque. Givetvis inkluderade den även lite hoppande från klipporna. Bilden här nedanför är på Manu när han hoppar på det läskigaste stället som jag hittills inte vågat då man måste se till att träffa rätt mellan två gigantiska stenar under vattnet... Tror jag lämnar det hoppet åt grabbarna!Jädra skit att Costa Rica åkte ur VM förresten, finaste landet, trevligaste folket - ja de hade verkligen förtjänat att få gå vidare!

Livet utanför jobbet

Ja vad ska man säga? Livet utanför jobbet är helt klart ganska begränsat numer. Men jag hoppas på att saker och ting rättar till sig när vi får ordinare personal på plats i slutet av augusti. Det är ju givetvis extra mycket just nu ävwn pga att flera i min personal är nya och inte helt självgående...

Så att få åka iväg en liten sväng, att sitta på en klippa och dingla med benen, att se solnedgången i havet, att titta på Manu medan han försöker fånga fisk och samtidigt läsa en bra bok: det får räknas som en riktigt bra och lyxig kväll i min värld!Påvägen hem därifrån såg vi förresten Barcelonaspelaren Pedro som ju är härifrån Teneriffa! Han var nog här hemma o chillade efter fiaskot i VM!


RSS 2.0