El Cordero - veckans restaurangtips

I lördags passade vi på att besöka Aqua - ett SPA i Fañabe, strax ovanför köpcentret Gran Sur. Det var härligt och avslappnande och precis vad vi behövde just då. Därefter hoppade vi in i bilen och körde mot den ganska välkända restaurangen El Cordero för att äta en typisk, rustik kanarisk middag.

El Cordero är en sk Guachinche, vilket innebär att allt som serveras måste vara lokalproducerat och servera traditionella rätter. El Cordero är den enda guachinchen på södra delen av Teneriffa och är nästan alltid helt fullsatt. Är du ute efter en lyxrestaurang med finservering och lugn och ro - åk någon annanstans. Vill du däremot ha en genuin kanarisk kväll med god, vällagad mat och härlig stämning (inte minst tack vare musikerna som går runt och spelar och sjunger klassiska spanska låtar), då är El Cordero att rekommendera.

El Cordero ligger i den lilla byn Guargacho, och lättaste sättet att hitta är nog att åka till Las Chafiras och sedan följa den lilla vägen nedanför motorvägen i riktning mot Las Americas en liten bit, innan du svänger ner mot Guargacho. Restauranger ligger en liten bit ner på höger sida, innan du kommer fram till själva byn. Om ni blev förvirrade av min vägbeskrivning så fråga er fram. Alla kanarier här på söder vet vart El Cordero ligger. Enjoy! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0