Dagens labb

Morgonen såg ut som vanligt: dvs jobb mellan 09-13.30 ca och glassen blev lika god som alltid! Såhär såg det ut inne i labbet idag:



Jag står och mixar melonbitar och vätska (typ vatten och socker) med en gigantisk mixerstav, det gäller att mixa ordentligt aå inga småbitar blir kvar.



Två kilo nyskivade persikor krävs för att få fyra kilo persikoglass, och persika är den värsta frukten att skiva... Men glassen blir fantastisk!



Här är våran lista som vi följer under morgonen för att veta vilka sorter vi ska göra och hur många kilo av varje. Den varierar lite beroende på vilka ingridenser vi har hemma, om det är vardag eller helgdag och hur mkt som gick åt dagen innan.



Och såhär ser det slutligen ut när helt ny färsk glass kommer ur maskinen. På bilden ser ni Rudy som hjälper jordgubbsglassen ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0