Yogjakarta, Indonesien

 
 
Igår var jag på tempeltur, är ju tvungen att roa mig med något när syster är på universietet! Besökte templet här ovanför som heter Prambanan och byggdes runt 700 e.kr, riktigt häftigt. Lyckades dock med bedriften att själv bli en sevärdhet då det kom mängder med Indonesier fram och ville ta kort tillsammans med den blonda turisten... Här på det sista templet började dessutom mitt huvud spränga av den intensiva värmen och solen så när en skolklass med ca 40 barn kom fram och vill fota med mig (en och en) kände jag mig lite lätt utmattad...
 
 
Här är även en bild på den första templet på turen, Borobudur, de hämtade mig kl 05.00, så vi var framme här riktigt tidigt vilke var skönt för då hade det inte hunnit bli så varmt och det var nästan inga människor där alls.
 
Häromkvällen var vi och åt på en riktigt mysig vegetarisk restaurang, Milas, och ikväll ska vi tillbaka dit tillsammans med Mias tyska vänner:
 
 
Ber om ursäkt för lite dålig kvalitet på bilderna men det fick bli mobilbilder då de "riktiga" kamerabilderna bilderna är så stora och tar så lång tid att ladda upp!!
Imorgonbitti börjar vi den långa bussresan mot Bali, via vulkanen Bromo som ska bestigas!
 
Hoppas allt är bra med er hemma i snöyriga Sverige! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0