Filmfestivalen i Venedig 2011

Igår låg jag och solade i trädgården när Manu kom hem från jobbet och skrek "Let's go to Venice"! Sagt och gjort, en halvtimme senare satt vi på bussen som tog oss till tåget som ett tag senare gled in på Santa Lucia stationen i Venedig. Vi tog en promenad ner mot Piazza San Marco och där började vi fundera på om vi kanske skulle ta tillfället i akt och åka ut till ön Lido där den stora, årliga filmfestivalen just nu går av stapeln.
Efter lite diskuterande kom vi fram till att ett sådant event kunde vi ju inte gå miste om när vi ändå var i Venedig.
väl på plats visste vi inte riktigt vad vi kunde vänta men lyckades på något vis ändå hamna precis vid röda mattan till den stora ingången av den viktigaste biosalongen. Vi märkte snabbt att något var på gång för där stod mängder med människor, såväl fotografer som unga tjejer med skyltar. På skyltarna stod det "VIGGO" så jag tänkte att det är bäst att hänga kvar här så kanske man får en skymt av Viggo Mortensen.....
Viggo Mortensen är med i filmen "A dangerous Method" där han spelar mot vackra Keira Knightley, som naturligtvis var på plats även hon:
En tredje snygg skådespelare i filmen är Vincent Cassel (känd bland annat från Ocean's twelve & thirteen), här i mitten på fotot:
(...Och så var JAG där, förstås.. bildbevis är viktigt...)
När all uppståndelse lagt sig tog vi båten tillbaka till Piazza San Marco och promenerade genom vackra Venedig, som blir alldeles magiskt på kvällen
Sådär helt appropå fick vi alltså uppleva Venedigs filmfestival med kändisar, skrikande fans, journalister och hundratals fotografer. En riktigt trevlig upplevelse ute på den fina lilla Venetiska ön Lido.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0