Giftassugen?

Nu är det snart dax för den årliga TUR-mässan i Göteborg! Den äger närmare bestämt rum på Svenska mässan den 24 - 27 mars.
Nu har jag dessutom snappat upp hur Storbritannien har tänkt marknadsföra sig på mässan.
Den 29 april gifter sig ju nämligen pris William i London och nu vill destinationsbolaget Visit Britain hitta ett svenskt par som vill ställa upp på att gifta sig på Turmässan i Göteborg för att fira detta.
 
– Vi tycker svenskarna förtjänar lite kunglig brittisk bröllopsyra och kanske kan vi återuppliva lite av förra årets kärleksvindar som svepte över Sverige och det svenska kungahuset, säger Gary Robson, Nordenchef- och Europeisk marknadschef, VisitBritain. 
 
Det par som vinner får även en gratis smekmånadsresa till Storbritannien som inkluderar en övernattning på The Goring, ett femstjärnigt hotell i London. Det är det hotell som det kungliga paret enligt vissa rykten kommer tillbringa sin bröllopsnatt på. 

 

 

Där får det vinnande svenska brudparet njuta av övernattning på ett slott, afternoon tea och middag och hyrbil. De får dessutom tunnelbanekort samt två musikalbiljetter till valfri musikal i London.

Så om det är någon som går i giftastankar, varför inte slå till och få en oförglömmlig upplevelse? ;)



http://www.thegoring.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0