Jesusfest

Igår mina vänner var det 25-årsfest på stranden, och inte vilken fest som helst utan en fest med Jesus-tema... Av alla galna teman så var det här ett av de bästa. En del italienare har faktiskt tagit lite illa vid sig när vi har sagt att vi skulle köra Jesus-tema, för här finns det en hel del som tar religionen väldigt seriöst. Förstås var det inte menat som ett hån mot religionen utan bara som en kul grej att alla skulle se ut som Jesus.. :) Jag och Mia valde dock att avstå långt hår, kaftaner och skägg och körde på änglar istället, vilket blev rätt bra. Det är underbart väder här nu, så klockan 04 i natt var det fortfarande varmt och helt ok att bara ha en liten klänning på sig. Skönt!!
Det kommer komma bilder från den här tillställningen (kanske redan i morgon, vi får se!) Ikväll är det Mias sista kväll här, undrar hur det ska gå att leva utan henne sen, efter att ha vant sig vid att umgås varje dag i 2 månader? vet ej när vi ses nästa gång, till påsk kanske?
Vet ni, det ska bli skönt att komma hem men just nu är det faktiskt grymt skönt att ha semster! Och nu har äntligen sommaren och den riktiga värmen kommit hit! Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0