Konferensresan...

Sista åren har vi sett ett antal reserelaterade dockusåpor på tv. Jag tänker närmast på t.ex Färjan, Ullared och Flygplatsen. Dessa har varit så framgångsrika att man fortsätter på samma spår. I början av 2011 planerar man att köra igång en ny - "Konferensresan" och det är Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare som står bakom den.
Tv-kanalen är inte helt oväntat 5:an och dom ska även sända ännu en reserelaterad dockusåpa, nämligen från Böda Sand på Öland och tanken är att man ska skildra livet på Sveriges största campingplats.
På Böda Sand hoppas man att TV-serien ska leda till fler besökare, media-relaterad turism är ju det stora nu.. :) Tänker närmast på serien Ullared som väl ingen lyckades missa förra året, den ledde till att försäljningen där ökade med 500 miljoner kronor!

Men som sagt, Konferensresan.. Vad tycker vi om det egentligen? Känns det inte lite som att kanal 5 har idétorka? Men ja,  är ni intresserade av att se hur folk egentligen beter sig när dom är på konferensresa, håll ögonen öppna för kanal fems nya satsning till vintern..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0