Vings värld


Såhär ser Vings nya, jättefina, resemagasin ut. Det släpps med 3 nr per år och kan hämtas hos Vings återförsäljare och butiker eller så laddar man ner det på hemsidan eller läser det direkt där.
Jag blev positivt överraskad av både innehållet och layouten. Riktigt snyggt resemagasin med lite av varje!

Här hittar ni det:

http://www3.ving.se/VingSE/Magasin/magasin2/index.html
Kommentarer
Postat av: Danne

Visst var det bättre förr, när vi var små? ;)Mallorca är alltid lika underbart att åka till, och trots att jag har åkt ner varje sommar de senaste 24 åren, lyckas jag alltid hitta något nytt. Eller ja...det har man väl gjort nu på äldre dar.Lustigt att just du inspirerade mig till att skriva lite om mitt Mallorca, så nu kan du läsa en liten top 10-lista på ställen att besöka när man åker ner. Det är jättesvårt, eftersom det egentligen finns massor att se och göra där, men... Här har du i alla fall en expert, så det är bara att fråga på. ;)Ha en fortsatt god kväll du med!

2010-03-22 @ 22:55:48
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Danne

Tackar tackar! Att kunna ön utan och innan, tillsammans med fotonörderiet gör det ganska lätt. ;)Att hyra bil och köra runt är inga som helst problem. Visst, jag rekommenderar en GPS ifall att, men annars är det inte alls svårt att köra ändå. För bästa priser på bilar, kolla en firma som heter RecordGO.Nu vet du hur det ser ut, och du har en bra guide. Åker du ner nånstans i månadsskiftet juli/augusti, så kanske du till och med kan hyra guiden live för en billig ersättning. ;)

2010-03-22 @ 23:37:50
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Sooz Photography

sv: Nej inget av resemålen är egentligen fel :DJa jag gillar verkligen att fota insekter, det är lite utmaning och så tycker jag om macrobilder.. längtar verkligen tills man kan börja fota sånt igen :)

2010-03-23 @ 13:30:40
URL: http://chiliad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0