TUR-mässan

Idag börjar TUR-mässan i Göteborg och jag hade så gärna varit där.. :P
På TUR-mässan hittar man allt och alla som har med resor att göra. De två första dagarna är det främst branschfolk som besöker mässan, men under mässans två sista dagar är det öppet hus för alla. Massor med av aktiviteter för alla reseintresserade!
Det kommer representanter från länder i hela världen till mässan för att visa upp sig och göra reklam för sitt land och man kan lyssna på många spännande föreläsare. Det delas även priser, bl.a till Årets Turistinpiratör.
Om ni har möjlighet att åka till Göteborg och besöka TUR-mässan så gör det! Det är dagens tips! :)


Kommentarer
Postat av: betiel

Haha japp :D typ åt spanien och italien , en fråga ; är detta typ en semester blogg? :o haha

2010-03-26 @ 19:46:01
URL: http://betielsworld.blogg.se/
Postat av: Danne

Jag brukar besöka TUR-mässan varje år, bara för att det är så förbaskat mysigt. Och så får man många bra idéer...även om de sällan infrias. "/Man ska a l d r i g jämföra svar med varandra efter en tenta, det är livsfarligt. ;) Men du ska nog se att det gick kick-ass på tentan, ännu en pinne närmare slutdestinationen...aldrig bättre sagt.Så jag gissade rätt vad det gäller turismutvecklare. Låter riktigt skoj! Gött att få se orter innan de har blivit förstörda och överturisterade, så att säga.Hala, no te voy a dejar tener un buen fin de semana hasta que no me hables un poco de español. Venga, que esperas? ;)

2010-03-26 @ 21:29:04
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: simone

sv: Thnx sockerbit ;D Vad gör du röda måndagen? Själv gör jag allt praktiskt som städning och träna, inget öppet i stan ändå ^^

2010-04-05 @ 17:28:36
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0