Campingboom!

Svenska folket campar som aldrig förr!
Turismen ökade överlag i Sverige förra året, och campingindustrin stod för 80 procent av den ökningen sett till antalet gästnätter.
Vad är det som gör att vi svenskar är så galna i att campa? Att bo i husvagn, tält eller en liten stuga tillsammans med hundratals andra campinggalna människor?

Vill du ha lite tips inför din campingsemester så kan du spana in följande sidor:

http://www.husvagnochcamping.se/

http://www.camping.se

http://www.campingguiden.se/


www.espevikscamping.se

http://webpages.csus.edu/~sac67623/camping.jpg


Kommentarer
Postat av: Danne

Jag började med hyrbil för två år sen, och OJ vad Mallorca öppnade sig för mig! Tidigare fick man förlita sig på att farsan kunde köra runt, och han - som inföding - tycker inte riktigt att det är lika kul. Så nu när man hyr bil, så är det bara att kasta pil på kartan och köra åt det hållet.Vad blir det för jobb i sommar då? Är det inte då man ska ha semester och njuta av ledighet? Eller har jag fått nåt om bakfoten? ;) Men ja, vårkanten - eller typ NU - är också rekommenderat. Det är inte tokvarmt, det är fortfarande grönt och otroligt vackert, och det är inte fullt med turister. Jag var nere en snabb sväng i månadsskiftet jan/feb, och det var outstanding. Lite kyligt, men ändå underbart.Farsan bodde några år på Gran Canaria när jag var liten grabb, men det blev aldrig nån sväng till Teneriffa. Är väldigt sugen, men samtidigt är det svårt när man har halva släkten på Mallorca och egentligen bara råd att åka iväg ordentligt en gång om året. Men jag vill...oj, vad jag vill!Btw - för kampingsemester, kan jag rekommendera vackra Kungsbacka här på västkusten. ;)

2010-03-23 @ 20:19:03
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Sooz Photography

sv: Haha ja, det låter något skumt när man uttrycker sig på det viset :DHm, camping skulle jag dock inte vilja prova ^2010-03-24 @ 13:25:07
URL: http://chiliad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0