Vinn 365 hotellnätter!

Vill du vara med i Radisson Blus nya tävling, ”Greatest Holiday in the World”?
Priset är helt ok -  365 övernattningar på ett Radisson Blu Hotel får den lyckliga vinnaren. - Radisson Blu har över 200 exklusiva världen över, och alla är unika på något vis.. 
Det är upp till dig om du vill ha romantik, hälsoresa, golf, shopping, kultur eller beach, du väljer själv när och vart du vill resa. Du kan även använda dina övernattningar tillsammans med familj och vänner och det gäller ända fram till 2015.

Vill du vinna?

Känns det lockande, i så fall ska du gå in på www.greatestholiday.radissonblu.com och komma på en snygg motivering till varför första priset skulle underlätta just din semesterbudget och ge dig din drömsemester.
Du kan använda videor, foto eller en berättelse på Facebook eller Twitter.
Det som räknas är att du får folk att rösta på just dig och din berättelse för att vinna. Det kommer också vara ett antal mindre tävlingar. Den deltagare med flest röster vinner tävlingen som avslutas den 24 juli 2010.

          

                           


Kommentarer
Postat av: Natalyee

Vad söt du är!!! =D Tack! :O)

Ska faktiskt på bartenderutbildning på kos.. Mest för att jag ville göra något annorlunda och kul under semestern, inte bara liksom sitta.. :P Och sen har jag alltid tyckt det är skoj med drinkblandning.. Mina piña coladas är grymma! ;)

Hur mår du då? Har du hunnit med lite picnics än?? =D

Nu ska jag in och tävla ;) hihihi!!

Kram!!!

2010-06-09 @ 13:55:07
URL: http://natalyee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0