Barcelona hetast i vår!

London har i över 10 år varit vår mest populära destination för weekendresor men nu verkar det som vi fått en ny favorit!
Mycket tack vare sol, en fin sandstrand, häftig arkitektur och bra fotboll så seglar nu Spaniens näst högsta stad Barcelona upp på förstaplatsen.
Några tips då till din Barcelonaresa är bl.a ett besök på det världsberömda Picassomuséet och så får ni spana in alla häftiga och speciella byggnader som arkitekten Antonio Gaudí har designat.
Två andra heta weekendfavoriter i vår är Prag och Budapest. Till båda dessa städer kan vi hitta relativt billiga resor till och båda städerna har mycket att erbjuda!

          


Kommentarer
Postat av: Maria, Hjärterdam

Tack så hemskt mycket =)

2010-02-15 @ 21:28:52
URL: http://mrshearts.blogg.se/
Postat av: Miss Lisa

Men hej babe, Krakow då? Ohyggligt bra tips för trevlig destination gällande välbevarad arkitektur. Denna stad klarade sig ned nöd och näppe rätt okej undan AVK och har rätt mycket OJ!- och Aaaaah-upplevelser att bjuda för den som vill låta sig impas av allt från bombastiskt till sparsamt. So I´ve heard anyway... ;)

2010-02-16 @ 08:56:44
Postat av: Miss Lisa

Men hey Suss, Krakow då? På arkitekturfronten har de väldigt mycket aha-upplevelser att bjuda på eftersom denna stad med nöd och näppe klarade sig hyfsat bra undan AVKs husslaktande. Ett tips för den som kanske fortfarande tycker det är kul att ta tåget ut i Östeuropa kanske? :)

2010-02-16 @ 09:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0