Äventyr och Avsked

En resa är så väldigt mycket mer än bara en transport, resan börjar redan när tanken på resan föds, kanske i soffan hemma när vi ser en resereklam på TV, kanske på en fika med kompisarna, kanske en helt vanlig, kall och ruggig dag då tanken på solen får oss att gå rakt in på närmaste resebyrå..

En resa börjar med planering, kollande i resekataloger, letande av information på Internet, vi surfar, googlar, pratar med andra resenärer och framför allt – vi drömmer och fantiserar om våran kommande resa och om allt underbart vi ska få vara med om.

Vi kanske sparar pengar i månader, ja, kanske till och med i flera år, för att kunna genomföra den här resan. Vi skriver listor, packar, ändrar våran packning, glömmer packa något viktigt, får inte igen resväskan - men till slut så sitter vi där, i bilen på väg till flygplatsen, eller vinkar av våra nära och kära på tågstationen.

Vissa ska vara borta över helgen, några åker på ”den årliga resan” med familjen och andra packar för sitt livs äventyr och har kanske inte ens bokat hemresan ännu.

Hur vi än reser, vart vi än ska och vilka våra förväntningar än är, så har vi nog alla suttit där någon gång, med förväntan och pirr i magen med väskan packad, i väntan på äventyret..


Kommentarer
Postat av: emma

tack så mycke, de var jätte fint skrivit:]

2010-02-20 @ 22:00:52
URL: http://endastemman.blogg.se/
Postat av: Fardowsa

så sött bild :')

2010-02-20 @ 22:05:25
URL: http://farws.blogg.se/
Postat av: Sanna [s a o s . b l o g g . s e]

svar Nej jag brukar bara ta en liten tesked & klicka ut små klickar med pesto lite här & var, men det är ju smaksak hur man vill göra :)

2010-02-21 @ 06:42:46
URL: http://saos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0