I rörelse

Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.

Nog finns det mål och mening i vår färd -
men det är vägen, som är mödan värd.

Det bästa målet är en nattlång rast,
där elden tänds och brödet bryts i hast.

På ställen, där man sover blott en gång,
blir sömnen trygg och drömmen full av sång.

Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr.
Oändligt är vårt stora äventyr.


Karin Boye

13/11

Om det är någon som kör, eller känner någon som kör, från Stockholm/Arlanda till Östersund/Åre kvällen den 13/11 så hojta!! :)

kul SJ.....

taggad man kommer vara att ta sig an den här resan när man kommer hem.... SUCK!!

Tenta imorgonbitti


Hemma igen efter några pluggtimmar på skolan, nu en kopp kaffe, lite slappa och slöa och sedan klättring ikväll - det är ett enormt bra sätt att lägga undan alla andra tankar och bara fokusera på just klättringen. Men måste kanske läsa på lite mer under kvällen... puh.. imorgon den här tiden är det över!

Polarguiden

Kollade ni på tv 2 igår kl. 20? Om inte så missade ni en schysst dokumentär som hette "Polarguiden". Den handlade om en tuff kvinna som åker iväg på flera resor varje år - Antarktis, Svalbard osv - trots att hon har tre barn hemma. Dokumentären handlade dels mycket om hennes resor, med fantastiska bilder på isbjörnar, pingviner och valar, men även en del om hur det är att som mamma åka iväg flera veckor och månader i sträck - och lämna barnen hemma med pappa. Varför är det mer ok när det är pappa som är borta på långa resor? Hur kan det i vårat moderna samhälle fortfarande finnas människor som anser att kvinnan måste vara den som är hemma med barnen? Polarguiden får möta mycket kommentarer, av folk som inte förståååår hur hon kan behandla sina barn på så vis, men hon är tuff och fortsätter göra det som gör henne lycklig.


Did I miss out on you?



What gives what helps the intuition?
I know I'll know
I won't have to be shown
The way home
And it's not about a boy
Although although

They can lead you
Break or defeat you

A destination known
Only by the one
Who's fate is overgrown
Piecemeal can break your home in half
A love is not complete with only heat

And they can tease you
Break or complete you

And it came a heat wave
A merciful save
You choose you chose
Poetry over prose
A map is more unreal than where you've been
Or how you feel
A map is more unreal than where you've been
Or how you feel
And it's impossible to tell
How important someone was
And what you might have missed out on
And how he might have changed it all
And how you might have changed it all for him
And how he might have changed it all
And how you might have changed it all for him

Did I, did I
Did I, did I
Did I, did I
Did I, did I
Did I did I miss out on you?

Feist - Intuition

hahaha, lurad...


Lyxpool på hög höjd

I DN:s resedel handlar en artikel om Singapore. Där finns ett nybyggt lyxhotell som har världens största, högst belägna utomhuspool uppe på taket! Hotellet heter Marina Bay Sands och har 2500 rum, och 2500 är även priset på en natt i ett rum på hotellet.

200 möh, på 57e våningen ligger den enorma, lyxiga poolen....

 


Life at its best


SNÖ of Sweden, outlet....

Jaa, då var man ganska mycket fattigare efter ett besök på den FANTASTISKA Snö-outleten... Men flera fina smycken rikare.. :) fick med mig fyra armband och ett halsband som alla ska bli presenter, 4 av dom ska få åka utomlands, och såklart några små saker till mig!

                               


Kvällen spenderas nog i en glad väns lag, men innan dess ska jag försöka plugga lite! Trevlig kväll!

...


Mysdag

Mamsen var i stan idag, så vi har shoppat och ätit god lunch, väldigt trevligt. Blev erbjuden en för tidig födelsedagspresent...

Den här fantastiska Tiger of Sweden-väskan som skulle hålla i många, många år...... Men, hur skulle jag kunna ta emot en sådana present? Så extremt oansvarigt, barnsligt, oekonomiskt när det är så mycket annat jag behöver så mycket mer.... Men, så frestande...



Nu blir det en Afterwork med vännerna! Trevlig kväll på er! :)

Vuxenhotell

För två somrar sedan jobbade jag på ett Ving Sunprime-hotell på Teneriffa, det är ett hotellkoncept som endast tillåter vuxna (över 16 år) gäster, vilket gör det väldigt lugnt och skönt och man slipper massa småungar som springer runt och stör- något som faktiskt kan vara väldigt irriterande när man försöker slappna av på semestern!
Fler och fler verkar ha fått upp ögonen för den här typen av hotell, och t.ex Fritidsresor höjer antalet "vuxenhotell" från sex st förra säsongen till hela 17 (!) vuxenhotell i år.

Jag tycker det känns som en sund utveckling efter allt det fokus på barnen som varit under många år - alla hotell med barnklubbar, miniklubbar, badland osv osv; nu äntligen satsas det på kvalitetstid även för de vuxna.



Coral Sunprime, bilden tagen från receptionen ner över poolområdet.

Titta vad mycket fina destinationer

Fritidsresor erbjuder alla dessa underbara destinationer på Teneriffa, tänk vad utbudet ökat på bara några år!!




Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men gå in på Fritidsresor om du vill veta mer! (OBS: även Ving, Apollo, Solresor med flera flyger till Tenerife, jag försöker inte göra smygreklam.. :)

Guten morgon på er

Nu har jag tagit en lugn frukost, sitter här med kaffekoppen och kollar på nyhetsmorgon, och ska strax bege mig mot skolan. Det är tentaplugg för hela slanten dessa dagar, tenta på tisdag!
 
Jag är väldigt sugen på att åka iväg till någon mysig storstad inför jul, det är ju så mycket reklam dessa dagar om julshoppingresor till Wien, Prag, Berlin... Är det någon som har några tips?





Via Ferrata

Hej vänner! Jag satt igår och kollade på bildern från Via Ferratan som vi gick i Dolomiterna i Italien i somras, vilken fantastisk upplevelse! Får ni chansen att göra det någon gång så gör det! SÅ vackert och så häftigt!

Nu ska jag snart iväg och klättra, passande nog.. :) Trevlig kväll på er!!

succélåt med kesoburkar


Lignano by night








emirates bygger linbana i london!

1 km linbana över Themsen i London. Det blir verklighet nästa sommar! Linbaneturen tar ca 6 minuter och i varje gondol ryms 10 pers, tanken är att i högsäsong ska de gå var trettionde sekund och frakta 2500 personer i timmen!
De är flygbolaget Emirates som står bakom bygget, därav kommer linbanan få namnet Emirates Air Line...
Linbana över Themsen
Bilden kommer från www.vagabond.se

Budget och handlingsplan...

Ja, ni som känner mig iallafall en liten gnutta vet att det finns en sak som jag är riktigt, riktigt dålig på; matte! Vad finner jag mig själv sittandes med denna måndagkväll? Jo, budgeträkning för Karriärmässan... Försöker stolpa upp så gott det går, den måste vara inne för granskning senast på fredag tillsammans med en handlingsplan som berättar vad Karriärmässan syftar till och typ vad vi ska ha pengarna till. Sedan kommer den väl tillbaka med röda överstrykningar och frågetecken och jag får stå tillsvars för vad jag menar med "Övriga kostnader 10.000 kr" :)

Reklambomb!

Är det inte lite sjukt att det ramlar in reklam från 5 olika mataffärer på samma dag? Tog bort "ingen reklam, tack"-skylten från dörren häromdagen bara för att se vad som skulle hämta, tänkte det kanske kunde va lite kul nu till jul, att se vad som erbjuds... Men tror det får komma upp en ny skylt snart, för det är ett sånt helt absurt slöseri med papper all den här reklamen!!
Vem orkar läsa alla dessa?

De tre musketörerna!




Kom precis hem från bion - åh vad bra den var!! En film helt i min smak!

dödsvilja


Min stackars telefon har nog känt på sig att slutet har varit nära, så idag beslöt den sig för att ta saken i egna händer och slängde sig handlöst ur min hand rakt ner i asfalten... Dock överlevde den, men sargad och ytterst illa däran.

Äventyr!

Äventyrsklassiker (box). Robinson Crusoe ; Skattkammarön ; Robin Hood ; Jorden runt på 80 dagar ; De tre musketörerna (kartonnage)
Vet ni vad jag köpte igår? En samlingsbox med äventyrsklassiker! 5 fantatiska böcker som jag ser SÅ mycket fram emot att få börja med. Robinson Cruse, Skattkammarön, Robin Hood, De tre musketörerna och Jorden runt på 80 dagar. Mums.

Dagens tips: La Gomera

Godmorgon på er! Det var länge sedan jag gjorde ett "dagens tips" nu, så nu är det dax! Jag vill tipsa om en liten, grön, mycket vacker Kanarieö som heter La Gomera och ligger på ca 1 h båtavstånd från den mycket större ön Teneriffa.


La Gomera bildades av ett stort vulkanutbrott för 12 miljoner år sedan. Idag har den nästan cirkelrunda ön 22.600 invånare och den största staden heter San Sebastian. På La Gomera finns mängder med fina pittoreska byar, svarta lavastränder, en nationalpark i Garajonays lagerskog (en av Europas sista urskogar) och i djurvärlden kan man stoltsera med den utrotningshotade och sällsynta jätteödlan.


Till La Gomera reser du antingen över dagen från Teneriffa, hyr en bil och kör runt denna magiskt vackra ö, studera bråddjupa raviner, gröna dalar fulla av terassodlingar och stanna i någon av alla de söta små byarna.
Eller så lägger du en semstervecka här och får garanterat en lugn skön vecka full med naturupplevelser och kanske lite golf, om du är intresserad av det. La Gomera drar nämligen mängder av golfgäster varje år.


Största staden San Sebastian, här kan du hitta flera små guldkorn i form av trevliga restauranger, och det är också här du kommer i land om du anländer med båt till La Gomera


.. Och här ett av alla dessa små söta samhällen, precis på kanten till havet. Kör ner, kör vilse och hamna på en trevlig uteservering någonstans.

Ha det så bra på La Gomera! :)

 

(alla bilder är mina egna, tagna mellan åren 2006-2008)


Corazon

Efter en lång dag; kreativ från 07-16, så tar jag lite välbehövlig paus i soffan. Tänkte avnjuta en varm macka och en kopp kaffe, och sedan är det väl dax att börja göra sig i ordning inför kvällen. Vi ska på Club Corazon och kolla in Patrik Backlund och Birgit Bidder som spelar där ikväll, det ska bli himla skoj. Att nästan hela klassen verkar ska dit gör ju inte saken sämre! Trevlig kväll på er!!


Magiska Maná

Maná är en Mexikansk grupp som bildades redan på 80-talet, men är still going strong och kommer ut med nya album fortfarande; deras spelningar besöks alltid av tusentals människor som kan alla texter och om jag fick välja en konsert i världen att gå på så skulle det bli Maná!

Vårbal

Jag ska på bal! Den 19 maj är det vårbal på universitetet, vilket ska bli fantastiskt roligt. Det finns bara dock ett problem... jag har ingen klänning..

  

 purple prom dress 


Ja, det är väl bara att ge sig ut och leta!

Fiskbullar!

Hej på er! Idag har varit en rätt effektiv dag; skola från 09-14 och därefter jobbade jag med Karriär i 3 h innan jag gick hem och tvättade kläder och nu orkar jag inte laga mat så jag värmer konservfiskbullar till middag. Men vad tusan, mat som mat.. :) Läget runt Karriär känns rätt lugnt, fick gjort en del uppdateringar på hemsidan idag - så nu syns det utåt också att vi faktiskt har kommit igång och jobbat. Fick ringt ett samtal och så fick jag massor med hjälp av en fantastiskt kunnig och kompetent och EFFEKTIV person på kåren med inbjudningar och anmälningar som görs i krångliga dataprogram som jag tyvärr inte kan...
Jag borde gå en kurs i bl.a photoshop, en helt ny värld för mig det där!
Ne, nu ska jag avnjuta min fiskbullar, ha en fin kväll allesammans!

C-uppsatsfunderingar på morgonkvisten

Jag har tillslut fått iväg ett mail till vår C-uppsatsansvarige på universitetet, det blev ganska förvirrat och flummigt; för det är just så jag känner just nu angående att formulera idé, frågeställning, syfte och bakgrund till uppsatsen. Det ska vara gjort om några veckor och jag hoppas att hon godtar den idéen jag mailade iväg nu så att jag kan börja fundera på riktigt nu...
Yes, det är det som händer här! Vad tycker ni förresten om att piloterna sitter och sover när de transporterar oss över världen?

Happy and relaxed

Dagen har varit bra, eftermiddagen var bra och början till kvällen var bra. Nu om en timme funderar jag på att gå och klättra för första gången denna termin, så det blir ju bara ännu bättre! :)

Imorgon åker Manu till Teneriffa för att spendera hela vintern där.. oj, tänk när man hade det livet; att åka ner i Oktober och se fram emot en hel vinter med ett stimulerande jobb, härlig temperatur och ett glatt liv.
En härlig restaurang i Playa Las Americas, uteserveringen står på pelare i havet..



Att gå ut och äta är den bästa vardagslyxen, och det bästa är att på Teneriffa kan man göra det ofta utan att bli ruinerad!



Restaurang precis vid foten av Teide, vackert i snöskrud i Mars



Vackra vyer på norra Teneriffa, denna tagen i Taganana-området.

3 grader

Hej på er! Idag tog jag sovmorgon och masade mig ur sängen nu vid halv tio. Kollar nyhetsmorgons väder och ser att det blir ca 3 grader idag och imorgon... Det känns sådär lockande att gå ut :/


Men hösten kan vara väldigt vacker också, den här tog jag häromdagen på andra sidan Frösöberget!

Adrenalinjunkie?


Karriär 18/10

Idag har vi haft redovisning av det projekt vi jobbat med några veckor, redovisningen gick bra trots att vi fick skynda oss på i slutet för att inte dra över på tiden! Efter det träffade jag förra årets projektledare för Karriärmässan för att diskutera saker som budget och anmälningsblanketter. Det är väldigt mycket mer att tänka på inför ett sådant här projekt än vad man kan tänka sig! Men det ska nog gå bra, imorgon tänkte jag prata med lite människor som förhoppningsvis kan hjälpa mig med lite tekniska databitar, jag är inte så himla duktig på exempelvis photoshop som jag önskar att jag vore....

Bild från förra årets karriärmässa

Mamma!

Hur orkade du att i 20 års tid köra på med 100 % energi i allt; du hade alltid god, hemmalagad mat, tid för oss, koll på att vi kunde våra läxor perfekt, skjutsade till alla träningar (typ 5 st/v), såg till att vi alltid var hela och rena och redo för skola, friluftsdagar, tävlingar. Förutom detta skötte du ett stort hus, hund, och jobbet som lärare där du uppfostrade en massa andra snoriga ungar. Alltid med bravur. Alla semestrar, alltid roliga och så välplanerade in i minsta detalj. Du plockar bär, du hänger med pappa och fiskar, du bakar, du städar, du grejar, trots att du knappt sover på nätterna. Hur orkar du kvinna? Och fortfarande idag, trots att båda besvärliga döttrarna är utflyttade så finns du alltid där och bryr dig om oss, trots att vi kan vara ganska jobbiga ibland.. Vi har skrikit på varandra, vi har varit fruktansvärt osams och många gånger inte varit överens på en fläck, men både jag och syrran vet att utan dig vore vi ingenting. Tack för allt mamma, du är bäst

Live it

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by every moment that takes our breath away.”





Quiz!

Delade en god flaska Zinfandel med bästa Tessen på Bishop och vi quizade så det stod härliga till! Någon vinst blev det inte, men vi deltog med liv och lust! Vi drog till med "Edvin och Hulda" på vad Emil i Lönnebergas föräldrar hette.. Det var ju lite dåligt, kommer ni ihåg vad de egentligen hette? Dock satte vi klockrent hur snabbt den första Saaben som kom -49 kunde köra! 100 km/h, det hade Tess stenkoll på!!
Bishop är verkligen mysigt, så himla bra ställe!

Ny mobil?

Är det dags att slutligen ta steget? Att sluta vara bakåtsträvande och tjurig och helt enkelt investera i en smartphone?
Men! Vilken ska man välja? Jag har läst flera recensioner om Sony Xperia Ray och det verkar vara en väldigt bra lur, men den har vissa utmanare, bl.a Samsung Galaxy S, HTC Ledgend samt förstås Iphone ... Vad tror ni?

Arlanda byggs ut!

Sedan förra året har antal passagera som reser till och från Arlanda ökat med 14 % sedan förra året, och nu är siffran uppe i 18 miljoner passagerare som rör sig på Arlanda varje år. Så nu är det dax för utbyggnad och renovering, allra först terminal 2 som ska bli 2000 kvm större!

Man ska även jobba för smidigare flöden, bland annat genom att placera säkerhetskontrollen mer centralt och det blir fler lounger och restauranger. En hel miljard kommer att spenderas på Arlandas renovering under de närmaste 3 åren, och utöver den satsningen byggs även ett stort hotell utanför termial 5 med 400 rum!

Du vackra höst!



Microguagua Barcelona


Glömsk och virrig....

Igår lyckades jag dels brygga kaffe utan kaffe (blev ganska ljust och vattnigt kan man säga) samt glömma sladden till datorn i biblioteket. Fick vänta tills klockan slog 11 idag och biblioteket öppnade; och som tur var så låg den kvar! Men utan dator att slöa bort tiden med så har jag hunnit både dammtorka, dammsuga och kolla på en intressant dokumentär nu på morgonen!


Vad ska ni hitta på i helgen? Vi hade egentligen en massa planer som alla rörde utomhusaktiviteter, men fortfarande ligger dimman tät över staden så jag tror vi tar det lite lugnt..
Ikväll är det iallafall kåraktivas dag, med middag på Oscars och sedan är relaxen på Storsjöbadet bokad för oss från kl 20-23, så det blir en skön och avslappnande kväll hoppas jag!

Kör en hyrbil gratis!

Hertz Freerider är sidan där du kan hitta hyrbilar som måste köras hem till sin ursprungsstad. Klicka in på sidan och se om de har någon bil som måste just dit du ska i helgen, då får du köra helt gratis!

http://www.hertzfreerider.se

Frågesport

Frågesport är ju verkligen mysigt, oavsett om den utövas "live" i form av ett quiz på tex Bishop, eller kanske som ett sällskapsspel i glada vänners lag - eller kanske som nu, i tv-soffan framför "Vem vet mest?" Vi har varit och sett till katten och nu ska jag laga något så fredagslyxigt som blodpudding. Nu är det helg!

OS i Rio De Janeiro

Den 2 oktober 2009 vann Rio de Janeiro kampen om OS 2016 mot Madrid. Tills dess ska 100 miljarder kronor investeras i anläggningar, hotell och infrastruktur i staden. Trots detta så tror man att OS kommer att bli ett stort lyft för Brasiliens ekonomi, och för turismindustrin förstås. När spelen avgörs i Rio så kommer det att vara första gången ett OS går av stapeln i Sydamerika och det vore fantastiskt roligt att få vara där och uppleva spelen på plats!


hemma och vända...

Morgonpromenad hem till katten vi tar hand om över helgen - hem för att äta frukost - Matchningsdagen på Clarion (mingel och seminarium) - hem för att äta lunch - till skolan för att träffa gruppen som jag arbetar med i det aktuella projektet - hem för att renskriva och se finalen av Project Runway - iväg igen på middag hos en vän


kvalitetskväll

Fika hos Josefine i hennes nya superfina lägenhet, det är vad kvällen bestått av! Mycket skratt och skitsnack, precis som det ska vara.. :) Nu kryper jag till kojs, för imorgon måste jag tydligen vara uppe och pigg kl 08 för en promenad till den katt som vi "vaktar" i några dagar...


Matchningsdagen


Imorgon är det Matchningsdagen på Clarion i Östersund, en karriärmässa med inspirerande föreläsare och möjlighet till personliga kontaktsamtal och CV-granskning. Ungefär som denna mässa vi kommer att anordna i februari - med den enda skillnaden att våran mässa är för studenterna, och Matchingsdagen är öppen för alla!

Men


Nu börjar det bubbla...

På Kanarieön El Hierro, en mycket vacker liten grön ö, är nu vulkanutbrottsvarningen höjd från "gul" till "röd" och inatt uppmättes ett skalv på 4,3 på richtersskalan. Vad kommer hända med de andra öarna i ögruppen om det blir utbrott på El Hierro? Vad händer med turismen på öarna om det är osäkert och risk för utbrott? Vad händer med min eventuella resa i november om det är vulkanrisk i området? Blir tusiterna rädda för att åka till ett sådant område, eller kan det bli som med Island, att vulkanen som haft utbrott blir ett populärt besöksmål?

El Hierro

Amsterdam Manor



Amsterdam Manor, Aruba.... Här blir det semester i slutet av Mars, kan det inte bli mars nu?


 


kaviarmacka...

... och en kopp kaffe i soffan framför tv:n. Det var precis vad jag behövde efter en lååång dag på skolan. Men nu ska jag strax springa iväg igen, det blir mat och hårfärgning ikväll (inte jag som ska bli färgad utan det är jag som ska färga!)


Vulcanos

Artikeln finns i expressen idag....................

Trondheim

Så himla värt att spendera totalt ca 5 h i bil idag, tur och retur till Trondheim, för att få träffa en stor del av den norska släkten! Så sjukt att vara i ett rum med massor av människor och typ alla ser likadana ut! Haha, i den här släkten är vi onekligen ganska lika varandra.. :)


Höstpromenad

Det är soligt och vackert, men endast 4 grader i Jämtland. Jag tog en rask promenad med vovven i det fina höstlandskapet och kom och tänka på en serie bilder som jag knäppte för några år sedan, kanske borde ut och fota lite även i år...

 









Norge i helgen

Hej på er, nu var det helg igen, oj vad tiden rusar iväg! Veckan har varit produktiv och ganska social med olika events och utgångar på kvällarna - det är väl det som får tiden att gå så fort! I helgen kan det bli snö i fjällen, jag känner mig tyvärr inte helt redo för den kylan än :/

På söndag ska vi till Trondheim på kalas, en släkting som blir riktigt gammal och troligtvis kommer det vara mängder av våra norska släktingar där, mycket trevligt då jag inte träffat dem på evigheter!!
Från våran skolresa till Trondheim förra året - vacker stad!!

He was my north, my south, my east and west


Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come. 

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves. 

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.



reason


Brunkullan

Ska hoppa in i duschen nu efter en lång dag med föreläsningar och en sväng på stan. Klockan 7 ska vi vara på restaurang Brunkullan för hejdå-middag för min vän som ska åka till Sudan och volontära i 3,5 månad! Häftig tjej!


private stars


Kaosbak!

HIttade ett spännande recept på äppelbullar som jag skulle prova ikväll när jag skulle ha gäster! Det blev som vanligt lätt kaos när jag skulle baka....


Här hade den bara jäst hälften mot hur stor den blev tillslut, den höll på att ta över hela köket när jag tyckte att det fick vara nog!





Väl dax att baka ut insåg jag (lite i senaste laget) att jag inte hade någon kavel!! Så ja, man tar vad man haver tänkte jag och kavlade degen med en vinare.





Innan gräddning skulle dom penslas med ägg - då inser jag att jag inte har någon pensel, så det fick funka med en gaffel. När jag väl fått in dom i ugnen ser jag i receptet att jag missat den andra jäsomgången (de skulle ha jäst en timme efter att man format själva bullarna). Till de sista bullarna räckte inte heller riktigt äpplena - kan ju bero på att det blev 63 bullar istället för 40 som det stod i receptet...

Men - mot alla odds så blev dom riktigt goda och jag har bullar för låååång tid framöver!

Tickets nya listor!!

I'm in heaven, Ticket har kommit ut med sina nya listor om våra favoritresemål inför vintern, åh, jag kan studera och analysera i timmar!
En sak som är kul men som inte syns på denna lista är att Kap Verde har stigit 60 % i populäritet!



Karriär

Nu startar arbetet inför nästa års arbetsmarknadsmässa på Mittuniversitetet. Jag har på något vis lyckats hamna i rollen som projektledare och har kallat till årets första möte för projektgruppen ikväll. Det blir hemma i min soffa, så tänkte att jag får bjussa på lite fika så nu drar strax bakandet igång. För att iallafall göra ett sken av att vara profesionell har jag skrivit ut en dagordning och hoppas att min grupp tycker att det känns lika kul att dra igång det här projektet som jag tycker att det ska bli!

http://sko.miun.se/studentliv/karriar (vår hemsida, här kommer jag att löpande uppdatera om det som händer runt mässan. Om du som läser det här skulle råka vara ett företag som vill komma i kontakt med studenter, tveka inte utan hör av dig!)
Karriär

Löjligt bra!

Blueskvällen avnjöts i trevligt sällskap och om musikerna går inte att säga så mycket mer än att det var definitivt värt att gå dit! Har suttit två timmar och imponerats av två snudd på löjligt begåvade musiker. Munspelaren Jimmy Z har bland annat spelat med storheter som Eurythmics och Etta James, och förutom munspel är han även grym på sax och dessutom en god sångare. (Pappa du skulle varit där!!)

Godnatt på er!

Ikväll: Blues

Storsjöteatern i Östersund arrangerar Blueskväll med Jimmy Z och Slidin' Slim. Jimmy Zavala har ett rykte som en av världens främsta munspelare och 2010 bildade han och den svenska bluesartisten Slidin' Slim en duo som nu kommer till Sverige och Östersund!
Mysigt ska det bli!

Ron Burgundy


Helgen snart slut

Jag har inte varit hemma en enda helg sedan jag kom hem till Sverige, jag är alltid iväg på någonting och flyger och far.. Det är väldigt trevligt men min stackars lägenhet skulle behöva lite omvårdnad, något som det blivit dåligt med sista tiden! Denna helgen har vi varit på den härliga marknaden i Åre, umgåtts med föräldrarna samt faster och farbror och ätit surströmming (för första gången!!) Med andra ord en mycket bra helg! :)


Surströmming!

Folkfest på marknaden i Åre i strålande sol under dagen och kvällen gick i surströmmingens tecken.. Det var min dag det, hur har eran sett ut?


RSS 2.0