27.000 människor!!!

TJUGOSJUTUSEN PERSONER drabbades av Cryptosporidium i Östersund förra året. Helt absurt hur en lite vattenparasit kan slå ut så många människor. Fatta vad lätt att utföra terroristbrott; förgifta vattnet så kan du ta livet av en hel stad.


Kommentarer
Postat av: Danne

Suss, cariño mio...du måste läsa hela inlägget, va. Jag sitter fortfarande lika fast, även om gipset är av. Den här pjäxan var inte alls mycket roligare den. =( Min gissning är att det kommer att ta en stund innan jag kommer ut och plåtar. Men okej, vädret är som sagt inte direkt det bästa för foto. Jag väljer att ge utlopp för min kreativitet med boken jag har tänkt skriva istället. Du får stå för de fina fotona en stund till. ;)

2012-01-10 @ 21:27:17
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Danne

Hahaha! Du behöver inte oroa dig, jag är också sån just på FB. Det är ofta jag tänker TL:DR för mig själv...(Too Long;Didn't Read)



Men jorå, jag är fortfarande fängslad om foten, även om den fick luftas en liten stund igår. Men det kan du som sagt läsa mer om, i mitt senaste inlägg i bloggen. ;)



Jag satt och kollade på Sveriges mästerkock idag, när jag fick idén om att skriva en alldeles egen kokbok. Morsan har länge "tjatat" om att jag borde skriva en bok, och jag vill se mig som ganska vass i köket, så varför inte göra slag i saken? Den första versionen kommer att bli en kokbok/självbiografi/fotobok, till just morsan. Jag kommer att varva lite om min bild på min uppväxt och mig själv, med egna recept, och många av mina foton. Sen får vi se om jag gör en lite mer publik upplaga också. ;) Har i alla fall skrivit inledningen, och jag blev riktigt nöjd. Ska bli skoj som fanken!

2012-01-10 @ 22:26:16
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Danne

Tackar, jag känner mig grymt taggad! Får bara se om jag hinner färdigt innan morsan fyller år i slutet på april. ;) Foten är en lång och tragisk historia...kortfattat - jag bröt den för lite drygt fyra år sen, och fick den lite slarvigt behandlad. Har gått och haft strul med den ända sen dess, så jag tog tag i det i höstas. Visade sig att jag hade ett ledband som var helt av, och ett som var tänjt...så nu är de opererade tillbaka på plats. And there we go.

2012-01-10 @ 22:46:29
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/
Postat av: Danne

Ja, det har du helt rätt i...så det är väl lite av tur i oturen att jag sitter här och inte kan göra mycket. Bra kur mot lappsjuka i alla fall. ;) Ha en kalasskön kväll, och knäpp fler bilder!

2012-01-10 @ 22:55:56
URL: http://wordsofanutcase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0